Nytt og nyttig


Ikke driftstilskudd på Helse-Torget

Til de mange som har håpet på at vi skulle få driftsavtale med Steigen kommune, må vi bare beklage at dette ikke er på plass. Kommunens administrasjon og politiske ledelse har ikke lyst ut et slikt tilskudd. Det vil derfor ikke være refusjon på fysikalsk behandling hos oss, slik at vi er nødt til å drive videre med de samme priser som foregående år.

 


Snittroser og julestjerner

Vi vil slå et slag for lokalproduserte blomster, og har i den forbindelse avtalt om salg av "Sørfoldroser" fra Helse-Torget.

Desverre har kolonialbutikkene falt for fristelsen til å selge billige importroser, som nesten ikke har holdbarhet etter at de er solgt til sluttbruker. Noe annet er det med rosene fra Valljord i Sørfold, som med vettugt stell kan stå ganske lenge. Følg lenken nederst i artikkelen for å få gode råd om stell av roser.

Uheldigvis har billigimporten gjort produksjonen i Sørfold vanskelig, og store deler av arealet det ble produsert roser på nå er tatt i bruk til agurk.

Vi vil forsøke å levere så lenge gode lokalproduserte roser er tilgjengelig - om dere vil ha dem da!?

  

 

 

 


Kolonialpriser høsten 2010 : Prisundersøkelse av handlekurv i Steigen

 

Som privatperson har jeg i september/oktober utført en prisundersøkelse på kolonialvarer i Steigen, og det var svært interessante resultat som framkom. Mine resultat er oversendt Lokalavisa Nordsalten.

En kan saktens spørre seg hva jeg har med dette å bestille? Vår familie er helt vanlige forbrukere, og jeg liker ikke å måtte betale i dyre dommer for en vare som 2 mil unna er betydelig rimeligere.

Om folk etter dette blir mer prisbevisst er hensikten min oppnådd. Det vil være et handslag til den lokale butikk og kanskje er ikke prisnivået på Rema 1000 stort nok til å forsvare kjøringa, slik at lokal handel skjer i kommunen og støtter opp om de lokale arbeidsplasser.

 Prisene kan dokumenteres med kassalapper, hvor jeg har foretatt korrigering der varene avviker i vekt/volum.

 


Trim bort julens matgleder med rockering!

Vi har fortsatt godt om av de originale rockeringene.
Disse egner seg også godt som gaver.

Innersvingen rockering koster 575.- og finnes i tre ulike størrelser.
Vi har også arm-rockeringer!  Se mer på egen underside

Nå har vi på nytt fått et assortert utvalg spikermatter av ulik størrelse og pris. Prisen er blitt lavere nå enn da disse ble introdusert.

Trim bort julens matgleder med rockering!

Publisert: 29.10.10 08:44
Sist oppdatert: 19.11.10 15:38Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.


 

Utviklet av Nettintro ANS. Design av Bjørn Tore Hansen.

Nettsted levert av Nettintro